Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Oopsy Does It

Care Bears: Oopsy Does It

01/05/2014 | Flixfilm

Se Care Bears: Oopsy Does It på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De nuttede beboere i Care-A-Lot er i gang med at bygge en forlystelsespark, men den uheldsramte Oopsy ødelægger alting!


Se Care Bears: Oopsy Does It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCare Bears: Oopsy Does It havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Oopsy Does It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: Oopsy Does It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Oopsy Does It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Oopsy Does It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar