Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Oopsy Does It

Care Bears: Oopsy Does It

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Care Bears: Oopsy Does It på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De nuttede beboere i Care-A-Lot er i gang med at bygge en forlystelsespark, men den uheldsramte Oopsy ødelægger alting!


Se Care Bears: Oopsy Does It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Care Bears: Oopsy Does It havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Oopsy Does It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: Oopsy Does It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Oopsy Does It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Oopsy Does It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar