Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Share Bear Shines

Care Bears: Share Bear Shines

01/05/2014 | Flixfilm

Se Care Bears: Share Bear Shines på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Family
Instruktør: Davis Doi
Skuespillere: Anna Cummer
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Da Prinsesse Starglos kræfter bliver svagere, og stjernerne på nattehimlen begynder at forsvinde, kommer Share Bear og hans nye ven, Gleamer, hende til undsætning.


Se Care Bears: Share Bear Shines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Care Bears: Share Bear Shines havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Share Bear Shines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Care Bears: Share Bear Shines:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Share Bear Shines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Share Bear Shines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar