Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: The Giving Festival

Care Bears: The Giving Festival

01/05/2014 | Flixfilm

Se Care Bears: The Giving Festival på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation
Instruktør: Larry Houston, Davis Doi
Skuespillere: Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Garry Chalk, Shannon Chan-Kent
Spilletid: 67 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Bjørnene arrangerer en festival, men da en prinsesse bliver fanget i et slemt uvejr på vej til festlighederne, tager gruppen ud for at redde hende.


Se Care Bears: The Giving Festival på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Care Bears: The Giving Festival havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: The Giving Festival ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Care Bears: The Giving Festival:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: The Giving Festival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: The Giving Festival stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar