Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: To the Rescue Movie

Care Bears: To the Rescue Movie

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Care Bears: To the Rescue Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tag med dine Care Bears-favoritter, bl.a. den uheldsramte Oopsy og den altid optimistiske Cheer, til prisuddeling.


Se Care Bears: To the Rescue Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Care Bears: To the Rescue Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: To the Rescue Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: To the Rescue Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: To the Rescue Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: To the Rescue Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar