Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Ups and Downs

Care Bears: Ups and Downs

01/05/2014 | Flixfilm

Se Care Bears: Ups and Downs på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det handler om fester og om at få venner i disse episoder, når Cheer Bear holder fest for Surprise Bear, og Funshine hjælper en ensom dreng.


Se Care Bears: Ups and Downs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCare Bears: Ups and Downs havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Ups and Downs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: Ups and Downs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Ups and Downs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Ups and Downs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar