Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Welcome to Care-a-Lot

Care Bears: Welcome to Care-a-Lot

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Care Bears: Welcome to Care-a-Lot på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Lodge, Michaela Dean, Patty Mattson, Stephanie Sheh
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Gemt i en sky langt væk er der en regnbuefarvet verden kaldet Care-a-Lot. Her bor de magiske Care Bears, som løser problemer ved at arbejde sammen.


Se Care Bears: Welcome to Care-a-Lot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Care Bears: Welcome to Care-a-Lot havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Welcome to Care-a-Lot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: Welcome to Care-a-Lot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Welcome to Care-a-Lot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Welcome to Care-a-Lot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar