Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cargo

18/05/2018 | Flixfilm

Se Cargo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Arati Kadav
Skuespillere: Vikrant Massey, Shweta Tripathi, Nandu Madhav
Spilletid: 119 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Midt i en skræmmende pandemi drager en far ud i Australiens vildmark for at lede efter en person, der er villig til at beskytte og tage sig af hans nyfødte datter.

Cargo havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cargo på NetflixAnmeldelse: Cargo

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cargo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cargo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cargo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cargo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar