Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carl Barron: A One Ended Stick

Carl Barron: A One Ended Stick

15/04/2015 | Flixfilm

Se Carl Barron: A One Ended Stick på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Jim Hare
Skuespillere: Carl Barron
Spilletid: 82 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Tag på rejse med komikeren Carl Barron, når han med stor humor berører sit yndlingsemne: emner fra dagligdagen.


Se Carl Barron: A One Ended Stick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarl Barron: A One Ended Stick havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carl Barron: A One Ended Stick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carl Barron: A One Ended Stick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carl Barron: A One Ended Stick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carl Barron: A One Ended Stick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar