Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carl Barron: A One Ended Stick

Carl Barron: A One Ended Stick

15/04/2015 | Flixfilm

Carl Barron: A One Ended Stick på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: Jim Hare
Skuespillere: Carl Barron
Spilletid: 82 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Tag på rejse med komikeren Carl Barron, når han med stor humor berører sit yndlingsemne: emner fra dagligdagen.

Carl Barron: A One Ended Stick havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carl Barron: A One Ended Stick på YouTube.Se Carl Barron: A One Ended Stick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carl Barron: A One Ended Stick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carl Barron: A One Ended Stick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carl Barron: A One Ended Stick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carl Barron: A One Ended Stick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar