Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carlos Ballarta: False Prophet

Carlos Ballarta: False Prophet

18/11/2021 | Flixfilm

Carlos Ballarta: False Prophet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den mexicanske komiker Carlos Ballarta er tilbage. Denne gang udfordrer han med sin skarpe, sorte humor kulturelle og religiøse opfattelser i Latinamerika.Se Carlos Ballarta: False Prophet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carlos Ballarta: False Prophet havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carlos Ballarta: False Prophet på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carlos Ballarta: False Prophet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carlos Ballarta: False Prophet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carlos Ballarta: False Prophet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carlos Ballarta: False Prophet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar