Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Carlos

04/02/2015 | Flixfilm

Se Carlos på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edgar Ramírez, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra
Spilletid: 334 min
Land: France, Germany
Sprog: English, Arabic, German, Spanish, French, Hungarian, Japanese, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Sjakalen Carlos er en terrorist fra Venezuela, som har utallige snigmord, bortførelser og bombesprængninger bag sig i Europa og Mellemøsten.

Carlos havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Carlos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carlos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carlos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carlos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carlos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Carlos

  1. Peter - kl. 23:55, 15-02-2015:

    Det er ærgerligt at man viser film-versionen som “kun” er 2.5 time lang og som heftigt klippet ned. Netflix burde have lagt serien op som er 5.5 time!

    Skriv kommentar