Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carmel: Who Killed Maria Marta?

Carmel: Who Killed Maria Marta?

05/11/2020 | Flixfilm

Se Carmel: Who Killed Maria Marta? på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kvinde bliver fundet død i sit badekar med en blodpøl tæt på. Hendes mand tror, hun er gledet i badet og har slået hovedet. Men obduktionen siger noget andet.Se Carmel: Who Killed Maria Marta? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carmel: Who Killed Maria Marta? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar