Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carmel: Who Killed Maria Marta?

Carmel: Who Killed Maria Marta?

05/11/2020 | Flixfilm

Carmel: Who Killed Maria Marta? på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carlos Carrascosa, Irene Hurtig, Horacio García Belsunce
Spilletid: 229 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En kvinde bliver fundet død i sit badekar med en blodpøl tæt på. Hendes mand tror, hun er gledet i badet og har slået hovedet. Men obduktionen siger noget andet.Se Carmel: Who Killed Maria Marta? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carmel: Who Killed Maria Marta? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carmel: Who Killed Maria Marta? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carmel: Who Killed Maria Marta?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carmel: Who Killed Maria Marta? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar