Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Carmen Sandiego’ kommer som ny animationsserie på Netflix

‘Carmen Sandiego’ kommer som ny animationsserie på Netflix

22/04/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har netop annonceret at de har igangsat produktionen af en ny animationsserie baseret på den amerikanske franchise ‘Carmen Sandiego,’ som i 1980’erne blev udgivet som en række undervisningsspil til computeren.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Spillene omhandlede en organisation kaldet ACME Detective Agency, der var oprettet for at stoppe den internationale tyv Carmen Sandiego fra at begå forbrydelser over hele verden.

Den nye Netflix-serie vil byde på flere nye eventyr med Carmen Sandiego og vil samtidig fokusere på fortiden og besvare det presserende spørgsmål; Hvorfor valgte Carmen at blive en tyv?

Stemmerne i den nye Netflix-serie vil blive indtalt af Gina Rodriguez (Jane the Virgin), der er Carmen Sandiego, mens Finn Wolfhard (Stranger Things) vil være stemmen bag Player, som er Carmens ven og partner-in-crime.

LÆS OGSÅ   Se Kevin Spacey og Charlie Cox interviewe hinanden

Producenterne bag ‘Carmen Sandiego’ inkluderer blandt andet Duane Capizzi (The Batman) og CJ Kettler (The Tick).

De originale historier om Carmen Sandiego / Where In The World Is Carmen Sandiego blev utroligt populære og blev således senere omdannet til bøger og flere tv-serier, som blev sendt i årerne mellem 1991 og 1998.

Her på redaktionen hos Flixfilm husker vi også tegneserien blive vist på danske tv – måske TV 2 – i midten af 1990’erne. Nederst i artiklen har vi indsat introen fra tegnefilmen, som måske også vil vække minder hos nogle af vores læsere.

‘Carmen Sandiego’ bliver på 20 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2019.    Skriv kommentar