Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Carmen Sandiego’ kommer som ny animationsserie på Netflix

‘Carmen Sandiego’ kommer som ny animationsserie på Netflix

22/04/2017 | Flixfilm

Netflix har netop annonceret at de har igangsat produktionen af en ny animationsserie baseret på den amerikanske franchise ‘Carmen Sandiego,’ som i 1980’erne blev udgivet som en række undervisningsspil til computeren.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Spillene omhandlede en organisation kaldet ACME Detective Agency, der var oprettet for at stoppe den internationale tyv Carmen Sandiego fra at begå forbrydelser over hele verden.

Den nye Netflix-serie vil byde på flere nye eventyr med Carmen Sandiego og vil samtidig fokusere på fortiden og besvare det presserende spørgsmål; Hvorfor valgte Carmen at blive en tyv?

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemmerne i den nye Netflix-serie vil blive indtalt af Gina Rodriguez (Jane the Virgin), der er Carmen Sandiego, mens Finn Wolfhard (Stranger Things) vil være stemmen bag Player, som er Carmens ven og partner-in-crime.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Producenterne bag ‘Carmen Sandiego’ inkluderer blandt andet Duane Capizzi (The Batman) og CJ Kettler (The Tick).

De originale historier om Carmen Sandiego / Where In The World Is Carmen Sandiego blev utroligt populære og blev således senere omdannet til bøger og flere tv-serier, som blev sendt i årerne mellem 1991 og 1998.

Her på redaktionen hos Flixfilm husker vi også tegneserien blive vist på danske tv – måske TV 2 – i midten af 1990’erne. Nederst i artiklen har vi indsat introen fra tegnefilmen, som måske også vil vække minder hos nogle af vores læsere.

‘Carmen Sandiego’ bliver på 20 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2019.Skriv kommentar