Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal

Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal

10/03/2020 | Flixfilm

Se Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Family
Instruktør: Jos Humphrey, Kenny Park(co-director), Mike West(co-director)
Skuespillere: Gina Rodriguez, Finn Wolfhard, Abby Trott, Michael Hawley
Spilletid: 31 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Du styrer slagets gang i denne medrivende interaktive special, hvor du hjælper Carmen med at redde Zack og Ivy, da V.I.L.E. tager dem til fange under et kup.

Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (At stjæle eller ikke stjæle) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (At stjæle eller ikke stjæle) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (At stjæle eller ikke stjæle) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar