Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Carnage

30/11/2013 | Flixfilm

Se Carnage på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly
Spilletid: 80 min
Land: France, Germany, Poland, Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I dette komediedrama af Roman Polanski mødes to forældrepar for at afklare en slåskamp mellem deres sønner.


Se Carnage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarnage havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carnage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carnage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carnage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carnage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar