Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carne apaleada

Carne apaleada

22/08/2022 | Flixfilm

Carne apaleada på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Javier Aguirre
Skuespillere: Esperanza Roy, Bárbara Rey, Tota Alba
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Under Francos regime bliver Berta anklaget for bedrageri og sendt i fængsel. I fængslet bliver hun venner med Xenta, som er en gådefuld kvinde med en dyster fortid.

Carne apaleada havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carne apaleada på YouTube.Se Carne apaleada på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Carne apaleada ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carne apaleada stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carne apaleada, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carne apaleada er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar