Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Carol

01/08/2018 | Flixfilm

Carol på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Todd Haynes
Skuespillere: Cate Blanchett, Rooney Mara, Sarah Paulson
Spilletid: 118 min
Land: United Kingdom, United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En velhavende, gift kvinde og en kvindelig ekspedient i et stormagasin indleder en forbudt affære i 1950'erne, og det fører både til hjertesorger og befriende glæde.Se Carol på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carol havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carol på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carol, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar