Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Carol

01/08/2018 | Flixfilm

Se Carol på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Todd Haynes
Skuespillere: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler, Sarah Paulson
Spilletid: 118 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En velhavende, gift kvinde og en kvindelig ekspedient i et stormagasin indleder en forbudt affære i 1950'erne, og det fører både til hjertesorger og befriende glæde.


Se Carol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarol havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar