Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carole and Tuesday

Carole and Tuesday

24/12/2019 | Flixfilm

Carole and Tuesday på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den deltidsansatte Carole møder den rige Tuesday, og de finder hurtigt ud af, at de er hinandens musikalske match. Sammen kan de måske få succes.

Carole and Tuesday (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carole and Tuesday på YouTube.Se Carole and Tuesday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carole and Tuesday (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carole and Tuesday (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carole and Tuesday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carole and Tuesday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar