Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carole and Tuesday

Carole and Tuesday

24/12/2019 | Flixfilm

Se Carole and Tuesday på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den deltidsansatte Carole møder den rige Tuesday, og de finder hurtigt ud af, at de er hinandens musikalske match. Sammen kan de måske få succes.


Se Carole and Tuesday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Carole and Tuesday (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carole and Tuesday (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Carole and Tuesday:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carole and Tuesday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carole and Tuesday (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar