Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

09/12/2021 | Flixfilm

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carolin Kebekus
Spilletid: 66 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Carolin Kebekus tackler juletidens mange problemer, fra svære tømmermænd over kvaler med pakkekalendere til en stor kønskløft.

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carolin Kebekus: The Last Christmas Special på YouTube.Se Carolin Kebekus: The Last Christmas Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carolin Kebekus: The Last Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carolin Kebekus: The Last Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carolin Kebekus: The Last Christmas Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carolin Kebekus: The Last Christmas Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar