Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carrie Pilby

Carrie Pilby

05/09/2017 | Flixfilm

Se Carrie Pilby på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Susan Johnson
Skuespillere: Bel Powley, Nathan Lane, Gabriel Byrne, Vanessa Bayer
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Et socialt handicappet 19-årigt geni har store planer om at slippe fri af sin skal og møde en ven, få et job – og måske oven i købet komme på date.


Se Carrie Pilby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarrie Pilby havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carrie Pilby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carrie Pilby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carrie Pilby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carrie Pilby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar