Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carry On Jack

Carry On Jack

07/04/2023 | Flixfilm

Carry On Jack på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Kenneth Williams, Charles Hawtrey, Bernard Cribbins
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En uheldig mand får endelig sit ønskejob som sømand, men hans identitet, rang og uniform bliver snart stjålet af en kvinde, som han forelsker sig i.Se Carry On Jack på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carry On Jack havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carry On Jack på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carry On Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carry On Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carry On Jack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carry On Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar