Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carry On Nurse

Carry On Nurse

05/04/2023 | Flixfilm

Carry On Nurse på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Kenneth Williams, Hattie Jacques, Kenneth Connor
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Patienterne på et højtråbende sengeafsnit underholder sig selv med vilde løjer, alt imens de forsøger at undgå oversygeplejerskens vrede.Se Carry On Nurse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carry On Nurse havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carry On Nurse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carry On Nurse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carry On Nurse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carry On Nurse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carry On Nurse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar