Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carry On Regardless

Carry On Regardless

05/04/2023 | Flixfilm

Carry On Regardless på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Comedy
Instruktion: Gerald Thomas, Ralph Thomas
Skuespillere: Sidney James, Kenneth Connor, Charles Hawtrey
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Medarbejderne på en privat arbejdsformidling tager på en række skæve og skøre eventyr, når de tildeles besynderlige jobs af deres uheldige chef.Se Carry On Regardless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carry On Regardless havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carry On Regardless på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carry On Regardless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carry On Regardless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carry On Regardless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carry On Regardless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar