Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carry On Screaming

Carry On Screaming

08/04/2023 | Flixfilm

Carry On Screaming på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Kenneth Williams, Jim Dale, Harry H. Corbett
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En djævelsk videnskabsmand, dr. Watt, hans sensuelle søster, vampyren Valeria, og hans grusomme sammensvorne, Oddbod (Tom Clegg), forvandler unge skønheder til livløse mannequiner.Se Carry On Screaming på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Carry On Screaming havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Carry On Screaming på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Carry On Screaming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carry On Screaming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carry On Screaming, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carry On Screaming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar