Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cars 3

11/12/2018 | Flixfilm

Se Cars 3 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sport
Instruktør: Brian Fee
Skuespillere: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den strømlinede, kvindelige racerbil Cruz Ramirez hjælper den gamle mester Lynet McQueen med at gøre comeback i kampen mod en ny generation af højteknologiske racerbiler.


Se Cars 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCars 3 (Biler 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cars 3 (Biler 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cars 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cars 3 (Biler 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cars 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar