Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cars 3

11/12/2018 | Flixfilm

Cars 3 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Brian Fee
Skuespillere: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den strømlinede, kvindelige racerbil Cruz Ramirez hjælper den gamle mester Lynet McQueen med at gøre comeback i kampen mod en ny generation af højteknologiske racerbiler.

Cars 3 (Biler 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cars 3 på YouTube.Se Cars 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cars 3 (Biler 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cars 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cars 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cars 3 (Biler 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar