Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cars 3

11/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Cars 3 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sport
Instruktør: Brian Fee
Skuespillere: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Den strømlinede, kvindelige racerbil Cruz Ramirez hjælper den gamle mester Lynet McQueen med at gøre comeback i kampen mod en ny generation af højteknologiske racerbiler.


Se Cars 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cars 3 (Biler 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cars 3 (Biler 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cars 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cars 3 (Biler 3) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cars 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar