Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Çarsi Pazar

Çarsi Pazar

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Çarsi Pazar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den dovne ejer af en offentlig badeanstalt samlet lokalsamfundet for at redde den, da en stor udvikler kommer til byen for at lukke den og åbne et nyt indkøbscenter.


Se Çarsi Pazar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Çarsi Pazar havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Çarsi Pazar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Çarsi Pazar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Çarsi Pazar er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Çarsi Pazar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar