Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carsten Bang: Alter ego

Carsten Bang: Alter ego

01/02/2018 | Flixfilm

Se Carsten Bang: Alter ego på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Carsten Bang
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Carsten Bang er en klassisk komiker og pioner inden for dansk standup. Han leverer et afslappet og tilbagelænet show om at være forskellige udgaver af sig selv.

Carsten Bang: Alter ego havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Carsten Bang: Alter ego på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Carsten Bang: Alter ego ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carsten Bang: Alter ego stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Carsten Bang: Alter ego, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Carsten Bang: Alter ego er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar