Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carsten Bang: Alter ego

Carsten Bang: Alter ego

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Carsten Bang: Alter ego på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Carsten Bang
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Carsten Bang er en klassisk komiker og pioner inden for dansk standup. Han leverer et afslappet og tilbagelænet show om at være forskellige udgaver af sig selv.


Se Carsten Bang: Alter ego på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Carsten Bang: Alter ego havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carsten Bang: Alter ego ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carsten Bang: Alter ego herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carsten Bang: Alter ego er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carsten Bang: Alter ego stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar