Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cartel Land

Cartel Land

01/07/2016 | Flixfilm

Se Cartel Land på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, News
Instruktør: Matthew Heineman
Skuespillere: Tim Nailer Foley, José Manuel 'El Doctor' Mireles, Paco Valencia, Chaneque
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentar giver et nærbillede af to selvbestaltede vagtværn i Mexico, der er dannet som svar på narkokartellernes stigende dominans.


Se Cartel Land på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCartel Land havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cartel Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cartel Land herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cartel Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cartel Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar