Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Cartoon Network og Netflix indgår aftale

Cartoon Network og Netflix indgår aftale

01/11/2013 | Flixfilm

cartoon network netflix danmarkNetflix Danmark har i dag offentliggjort, at streamingtjenesten har indgået en aftale med Turner Broadcasting og Cartoon Network hvilket betyder at mange af tv-kanalens tegnefilm nu kan ses på Netflix. Aftalen gælder for hele Norden hvor Netflix er tilgængelig.

Fra og med i dag, kan man dermed se de populære børne-serier som Ben 10, Frygtløs den frygtsomme hund, Powerpuff Pigerne, Samurai Jack og Eventyr Tid. Vi har herunder samlet et par af de nyeste tegnefilm på Netflix;

Frygtløs den frygtsomme hundFrygtløs den frygtsomme hund
Frygtløs den frygtsomme hund er en tegnefilmserie, der handler om hunden Frygtløs og dens ejere Myrna Halm, en flink gammel skotsk dame, og Egon Halm, en gnaven gammel landmand, der lever sammen i et landmandshus i midten af byen Intetsted.

Ben 10Ben 10
Takket være en mystisk dims kaldet Omnitrix kan spilopmageren Ben Tennyson forvandle sig til forskellige rumvæsner med superkræfter. Siden Ben fik fat i Omnitrixen, har han måtte kæmpe mod mange fjender, som er ude efter omnitrixen.

Fosters hjem for fantasivennerFosters hjem for fantasivenner
Da Macs mor ikke tror på, at hans bedste ven Bloo findes, tager en lille dreng ham med til Madam Fosters hjem for fantasivenner, hvor de har en masse sjov. Her sker der en masse sjov og ballade hvor kun fantasien sætter grænser.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventyr TidEventyr Tid
Den unge 14-årige Finn og hans 28-årige magiske hund Jake oplever de mest utrolige ting, når de rejser rundt i det mystiske land Ooo, hvor de møder blandt andet Prinsesse Sukkermås, Iskongen, Frøken Regnhjørning og vampyren Marceline.

Samurai JackSamurai Jack
Denne anime-serie følger unge Jack, en samurai, der vil hævne mordet på faderen begået af dæmonen Aku, selv efter han slynges ind i fremtiden. Mange af kampene afspejler samuraifilm, men da Jack normalt kæmper mod robotter, monstre og rumvæsener, bliver de aldrig blodige.

Powerpuff PigernePowerpuff Pigerne
De supersøde superheltepiger Blomst, Bobbel og Bellis har helliget deres liv til at redde verden fra kriminalitet og bekæmpe onde kræfter. De bor med deres far i udkanten af byen Townsville som vrimler med kriminalitet.

Snart har Netflix ligeledes premiere på en helt ny og eksklusiv børneserie baseret på den aktuelle biograffilm om den superhurtige snegl Turbo. Serien får navnet Turbo: F.A.S.T. og vil kunne ses fra december på Netflix.
4 kommentarer til Cartoon Network og Netflix indgår aftale

 1. Random dude - kl. 01:57, 18-03-2014:

  Ærgerligt at de ikke viser alle de danske sæsoner af de nævnte tegnefilm 🙁

 2. Patricia - kl. 10:49, 04-09-2015:

  Ville ønske man kunne se alle episoderne af serierne :-/

 3. KarstenNavn - kl. 13:54, 15-12-2015:

  er helt enig. kunne godt bruge flere cartoon network-serier, og nogle serier fra Boomerang. 4. KarstenNavn - kl. 13:19, 24-12-2015:

  Kære Flixfilm. kunne det evt være muligt for jer, at sende nogle foreslag fra mig videre til Netflix Danmark.Johnny Test Dexters LaboratoriumFlapjack Ed, Edd og Eddy Billy og Mandy og flere tegnefilm i den dur. hvis i så ikke kan sende disse foreslag videre, hvem skal jeg så henvende mig til? god jul. mvh. Karsten

Skriv kommentar