Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casa de mi Padre

Casa de mi Padre

02/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Casa de mi Padre på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Western
Instruktør: Matt Piedmont
Skuespillere: Will Ferrell, Diego Luna, Pedro Armendáriz Jr., Genesis Rodriguez
Spilletid: 84 min
Land: USA, Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Will Ferrell spiller hovedrollen som en spansktalende cowboy i denne komedie om en mexicansk klan, der forsøger at redde deres ranch fra grådige kreditorer.


Se Casa de mi Padre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Casa de mi Padre havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Casa de mi Padre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Casa de mi Padre herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Casa de mi Padre er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casa de mi Padre stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar