Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casa de mi Padre

Casa de mi Padre

02/12/2016 | Flixfilm

Se Casa de mi Padre på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Western
Instruktør: Matt Piedmont
Skuespillere: Will Ferrell, Diego Luna, Pedro Armendáriz Jr., Genesis Rodriguez
Spilletid: 84 min
Land: USA, Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Will Ferrell spiller hovedrollen som en spansktalende cowboy i denne komedie om en mexicansk klan, der forsøger at redde deres ranch fra grådige kreditorer.


Se Casa de mi Padre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCasa de mi Padre havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Casa de mi Padre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Casa de mi Padre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Casa de mi Padre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casa de mi Padre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar