Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casablanca

Casablanca

27/01/2016 | Flixfilm

Se Casablanca på Netflix

Indspilningsår: 1942
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Michael Curtiz
Skuespillere: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, Claude Rains
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Italian
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Udlandsamerikaneren Rick Blaine driver en marokkansk natklub under 2. verdenskrig og kæmper med sin eks, der kommer tilbage i hans liv.

Casablanca havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Casablanca på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Casablanca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casablanca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Casablanca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Casablanca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar