Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casablancas: The Man Who Loved Women

Casablancas: The Man Who Loved Women

13/01/2017 | Flixfilm

Se Casablancas: The Man Who Loved Women på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Hubert Woroniecki
Skuespillere: John Casablancas, Woody Allen, James Brady, Christie Brinkley
Spilletid: 89 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Denne biografi tegner et portræt af den succesrige John Casablancas, der grundlagde modelbureauet Elite og opfandt supermodellen.


Se Casablancas: The Man Who Loved Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCasablancas: The Man Who Loved Women havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Casablancas: The Man Who Loved Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Casablancas: The Man Who Loved Women herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Casablancas: The Man Who Loved Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casablancas: The Man Who Loved Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar