Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casablancas: The Man Who Loved Women

Casablancas: The Man Who Loved Women

13/01/2017 | Flixfilm

Casablancas: The Man Who Loved Women på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Hubert Woroniecki
Skuespillere: John Casablancas, Woody Allen, James Brady
Spilletid: 89 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne biografi tegner et portræt af den succesrige John Casablancas, der grundlagde modelbureauet Elite og opfandt supermodellen.

Casablancas: The Man Who Loved Women havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Casablancas: The Man Who Loved Women på YouTube.Se Casablancas: The Man Who Loved Women på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Casablancas: The Man Who Loved Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casablancas: The Man Who Loved Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Casablancas: The Man Who Loved Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Casablancas: The Man Who Loved Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar