Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Case 39

02/07/2020 | Flixfilm

Se Case 39 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Christian Alvart
Skuespillere: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper
Spilletid: 109 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En godtroende socialarbejder tager en 10-årig pige med hjem for at redde hende fra hendes forældre, men finder hurtigt ud af, at pigen skjuler noget.


Se Case 39 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Case 39 havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Case 39 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Case 39:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Case 39 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Case 39 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar