Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Case

10/11/2016 | Flixfilm

Se Case på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir, Magnús Jónsson, Birna Rún Eiríksdóttir, Elma Stefania Agustsdottir
Spilletid: 45 min
Land: Iceland
Sprog: Icelandic
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En advokat, hvis druk og hensynsløshed sender ham mod sin egen selvdestruktion, finder et nyt formål, da han begynder at efterforske en teenagers tilsyneladende selvmord.


Se Case på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCase havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Case herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Case er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar