Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cash Cab

06/12/2018 | Flixfilm

Se Cash Cab på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I dette quizshow får deltagerne penge, sætter sig ind i en taxa og besvarer spørgsmål, mens de rejser rundt i USA.


Se Cash Cab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCash Cab (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cash Cab (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cash Cab herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cash Cab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cash Cab (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar