Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Casper

16/11/2022 | Flixfilm

Casper på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Brad Silberling
Skuespillere: Bill Pullman, Christina Ricci, Cathy Moriarty
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En læge, der er specialiseret i spøgelser, bliver hyret til at uddrive ånder fra et stort palæ, men hans datter bliver ven med et venligt spøgelse, der bor der.

Casper havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Casper på YouTube.Se Casper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Casper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Casper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Casper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar