Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cass

15/11/2013 | Flixfilm

Se Cass på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Jon S. Baird
Skuespillere: Nonso Anozie, Gavin Brocker, Leo Gregory, Natalie Press
Spilletid: 108 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Som et sort adoptivbarn i den hvide del af London er Cass tvunget til at udholde år efter år, mobning og misbrug, indtil den dag han kommer tilbage. Med rasende kraft.


Se Cass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCass havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar