Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cast Away

Cast Away

02/10/2022 | Flixfilm

Cast Away på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez
Spilletid: 143 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.8

Handling: FedEx-medarbejderen Chuck Nolands fly styrter ned i Stillehavet, og som den eneste overlevende må han kæmpe for at overleve på en øde ø.Se Cast Away på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cast Away havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cast Away på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cast Away ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cast Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cast Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cast Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar