Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cast Away

Cast Away

27/04/2016 | Flixfilm

Se Cast Away på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Paul Sanchez, Lari White, Leonid Citer, David Allen Brooks
Spilletid: 143 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: FedEx-medarbejderen Chuck Nolands fly styrter ned i Stillehavet, og som den eneste overlevende må han kæmpe for at overleve på en øde ø.


Se Cast Away på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cast Away havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cast Away ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cast Away:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cast Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cast Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar