Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Casting JonBenet

Casting JonBenet

28/04/2017 | Flixfilm

Se Casting JonBenet på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Kitty Green
Skuespillere: Hannah Cagwin, Aeona Cruz, Liv Bagley, Shylee Sagle
Spilletid: 80 min
Land: USA, Australia, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Lokale skuespillere fra JonBenet Ramseys hjemby genopfører sagen i denne true-crime-dokumentar og giver forskellige bud på, hvad der skete, da hun blev myrdet i 1996.


Se Casting JonBenet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCasting JonBenet havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Casting JonBenet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Casting JonBenet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Casting JonBenet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Casting JonBenet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar