Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Castle and Castle

Castle and Castle

16/09/2021 | Flixfilm

Se Castle and Castle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par højtprofilerede og magtfulde advokater må se sig selv forsvare forskellige interesser i retssystemet, hvilket lægger pres på deres lykkelige ægteskab.

Castle and Castle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Castle and Castle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Castle and Castle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Castle and Castle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Castle and Castle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Castle and Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar