Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Castle and Castle

Castle and Castle

01/03/2020 | Flixfilm

Se Castle and Castle på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et par højtprofilerede og magtfulde advokater må se sig selv forsvare forskellige interesser i retssystemet, hvilket lægger pres på deres lykkelige ægteskab.


Se Castle and Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCastle and Castle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Castle and Castle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Castle and Castle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Castle and Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Castle and Castle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar