Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Castle in the Sky

Castle in the Sky

01/02/2020

Se Castle in the Sky på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Anna Paquin, James Van Der Beek, Cloris Leachman, Mark Hamill
Spilletid: 125 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: I dette animerede børneeventyr leder en ung minearbejder og en gådefuld pige efter en ø, som har været forsvundet i mange år, men siges at gemme på store rigdomme.


Se Castle in the Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Castle in the Sky (Laputa: Slottet i himlen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Castle in the Sky (Laputa: Slottet i himlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Castle in the Sky herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Castle in the Sky (Laputa: Slottet i himlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Castle in the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar