Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Castlevania

Castlevania

05/03/2020 | Flixfilm

Se Castlevania på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Armitage, James Callis, Alejandra Reynoso, Graham McTavish
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En vampyrjæger kæmper for at redde en by fra en hær af monstre, der kontrolleres af Dracula selv. Inspireret af de klassiske videospil.


Se Castlevania på Netflix

Anmeldelse: Castlevania - sæson 2

Anmeldelse: Castlevania - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCastlevania (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Castlevania (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Castlevania herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Castlevania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Castlevania (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Castlevania

  1. Masih - kl. 23:17, 28-10-2018:

    Endelig!

    Skriv kommentar