Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Castlevania

Castlevania

13/05/2021 | Flixfilm

Se Castlevania på Netflix

Produktionsår: 2017–2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Armitage, James Callis, Alejandra Reynoso
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En vampyrjæger kæmper for at redde en by fra en hær af monstre, der kontrolleres af Dracula selv. Inspireret af de klassiske videospil.

Castlevania (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Castlevania på NetflixAnmeldelse: Castlevania - sæson 2

Anmeldelse: Castlevania - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Castlevania (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Castlevania (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Castlevania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Castlevania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Castlevania

  1. Masih - kl. 23:17, 28-10-2018:

    Endelig!

    Skriv kommentar