Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cat People

Cat People

07/07/2021 | Flixfilm

Cat People på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Kattemennesker findes i alle former og størrelser, men de har kærligheden til deres charmerende, unikke katte til fælles. Denne dokumentarserie fortæller deres historier.Se Cat People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cat People (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cat People på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cat People (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cat People (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cat People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cat People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar