Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catacombe

Catacombe

20/07/2022 | Flixfilm

Catacombe på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Victor D. Ponten
Skuespillere: Kevin Janssens, Orion Lee, Jade Olieberg
Spilletid: 92 min
Land: Belgium, Netherlands
Sprog: English, Mandarin, Dutch, Papiamento
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da et matchfixingsyndikat gør krav på hans enorme spillegæld, kæmper en professionel fodboldspiller for at slippe ud af et ondskabsfuldt net af kriminalitet.

Catacombe havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catacombe på YouTube.Se Catacombe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Catacombe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catacombe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catacombe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catacombe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar