Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch .44

Catch .44

01/03/2016 | Flixfilm

Catch .44 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Aaron Harvey
Skuespillere: Malin Akerman, Nikki Reed, Deborah Ann Woll
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Tre piger, der hutler sig gennem tilværelsen i Las Vegas, bliver fristet af en pludselig mulighed for lidt frihed, hvis de vil være med til et dristigt kup.

Catch .44 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catch .44 på YouTube.Se Catch .44 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Catch .44 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch .44 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catch .44, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catch .44 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar