Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch .44

Catch .44

01/03/2016 | Flixfilm

Se Catch .44 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Aaron Harvey
Skuespillere: Malin Akerman, Nikki Reed, Deborah Ann Woll, Forest Whitaker
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Tre piger, der hutler sig gennem tilværelsen i Las Vegas, bliver fristet af en pludselig mulighed for lidt frihed, hvis de vil være med til et dristigt kup.


Se Catch .44 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCatch .44 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catch .44 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catch .44 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catch .44 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch .44 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar