Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch and Release

Catch and Release

04/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Catch and Release på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Susannah Grant
Skuespillere: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Sam Jaeger, Kevin Smith
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En ung kvinde, der prøver at genopbygge sit liv, efter hendes forlovede dør, opdager en hemmelighed, der får hende til at føle det som om, hun sørger over en fremmed.


Se Catch and Release på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catch and Release havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catch and Release ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catch and Release herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catch and Release er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch and Release stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar