Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch and Release

Catch and Release

04/01/2017 | Flixfilm

Se Catch and Release på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Susannah Grant
Skuespillere: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Sam Jaeger, Kevin Smith
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En ung kvinde, der prøver at genopbygge sit liv, efter hendes forlovede dør, opdager en hemmelighed, der får hende til at føle det som om, hun sørger over en fremmed.


Se Catch and Release på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCatch and Release havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catch and Release ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catch and Release herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catch and Release er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch and Release stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar