Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch Me If You Can

Catch Me If You Can

01/10/2021 | Flixfilm

Catch Me If You Can på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken
Spilletid: 141 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En af årets mest roste succeser, inspireret af den utrolige, men sande historie om en dygtig, ung bedrager og FBI-agenten, der hele tiden er lige i hælene på ham.Se Catch Me If You Can på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Catch Me If You Can havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catch Me If You Can på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Catch Me If You Can ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch Me If You Can stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catch Me If You Can, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catch Me If You Can er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar