Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch That Kid

Catch That Kid

01/04/2018 | Flixfilm

Se Catch That Kid på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Bart Freundlich
Skuespillere: Kristen Stewart, Corbin Bleu, Max Thieriot, Jennifer Beals
Spilletid: 91 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Tre specialister inden for hver deres område påtager sig den næsten umulige opgave at røve en af verdens mest uigennemtrængelige banker for at redde en syg far.

Catch That Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Catch That Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Catch That Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch That Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catch That Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catch That Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar