Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch That Kid

Catch That Kid

01/04/2018 | Flixfilm

Catch That Kid på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Bart Freundlich
Skuespillere: Kristen Stewart, Sam Robards, Jennifer Beals
Spilletid: 91 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Tre specialister inden for hver deres område påtager sig den næsten umulige opgave at røve en af verdens mest uigennemtrængelige banker for at redde en syg far.

Catch That Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catch That Kid på YouTube.Se Catch That Kid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Catch That Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch That Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catch That Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catch That Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar