Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch That Kid

Catch That Kid

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Catch That Kid på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Family, Mystery
Instruktør: Bart Freundlich
Skuespillere: Kristen Stewart, Corbin Bleu, Max Thieriot, Jennifer Beals
Spilletid: 91 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Tre specialister inden for hver deres område påtager sig den næsten umulige opgave at røve en af verdens mest uigennemtrængelige banker for at redde en syg far.


Se Catch That Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catch That Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catch That Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catch That Kid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catch That Kid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch That Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar