Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catch Us If You Can

Catch Us If You Can

16/09/2021 | Flixfilm

Se Catch Us If You Can på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Geoff Stone, Abigail, Deborah Gray, Geoff Harvey
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en supermodel flygter fra optagelserne til en reklamefilm sammen med en stuntman, forvandler reklamechefen bag kampagnen deres flugt til et PR-fremstød.

Catch Us If You Can havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catch Us If You Can på YouTube.Se Catch Us If You Can på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Catch Us If You Can ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catch Us If You Can stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catch Us If You Can, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catch Us If You Can er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar