Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catching Feelings

Catching Feelings

18/05/2018 | Flixfilm

Se Catching Feelings på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Kagiso Lediga
Skuespillere: Kagiso Lediga, Pearl Thusi, Andrew Buckland, Akin Omotoso
Spilletid: 124 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.


Se Catching Feelings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCatching Feelings havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catching Feelings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catching Feelings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catching Feelings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catching Feelings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar