Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catching Hell

Catching Hell

01/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Catching Hell på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: Moises Alou, Steve Bartman, Rod Blagojevich, Ron Borges
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Frygtløse fiskere bevæbnet med spyd dykker dybt ned i havet under risikable forhold for at jage nogle af de mest værdifulde fisk på markedet.


Se Catching Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catching Hell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catching Hell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catching Hell herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catching Hell er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catching Hell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar